Oferte Cereri Membri

Oferte Menajere

ofer servicii menaj
ma numesc elena am 32 de ani casatorita ,2 copii,ofer servicii menaj,calcat si eventual gatit .ofer si cer la randul meu seriozitate.

detalii

Ofer menaj
Doamna serioasa cu experienta in domneniu ofer servicii de menaj 2-3 zile/saptamana in Bucuresti. Astept oferte serioase si pe termen lung. Detalii telefon: 0765439856.

detalii

menajera
menaj si ingrijire batrani cu experienta 12 ani in varsta de 58 ani 0760290156 rog seriozitate

detalii

Caut menajera
Familie cu 2 copii, caut menajera pt vila (curatenie, spalat, calcat, gatit), 3 zile pe saptamana. Rog sunati dupa ora 20.

detalii

ofer servicii de menaj
Am 51 de ani casatorita mama a 3 copii mari casatoriti cu nepoate fiecare din ei fiind la casa lor rolul meu de bunica este cam limitat .... As dori sa-mi ofer sansa de a iesi din rutina zilnica de acasa. Sint o femeie curata sincera, ascultatoare, foarte calma, minutioasa si harnica...Locuiesc in zona km5 - Constanta ...nr: tl 0730 830 765

detalii

Menajera Interna
Angajez menajera in regim intern. Salariu si conditii avantajoase

detalii

Menajera interna
Caut menajera interna, pensionara, nefumatoare, cu permis auto, fara obligatii, in Stirbei Voda, contra casa, masa si intretinere. Tel. 0722444564, 0214344269, 0771710565.

detalii

caut ingrijitor cladiri
angajam conditii legale persoane handicap ,program redus,femei cu experienta.Tel:0765877768

detalii

Menajera (eventual interna)
Pentru apartamentsi casa curte in Bucuresti! 100 ron/5 ore sau...negociabil, functie de prestatie! Rog prezentare si poze pe mail: walkerjohny51@yahoo.com

detalii

ofer servicii de menaj
ofer servicii de curatenie si calc rufe . zile disponibile; luni, marti si miercuri, 8h/zi.rog seriozitate. preferabil sect 4. tel 0724560436

detalii

Ofer servicii de menaj
Doamna serioasa ofer servicii de menaj in Oradea si in localitatile periferice. Astept oferte serioase si pe termen lung. Detalii telefon: 0743397144

detalii

ANGAJEZ MENAJERA INTERNA - Bucuresti
Familie serioasa cauta menajera interna cu experienta, inclusiv la gatit. Oferim masa si cazare in garsoniera cu intrare separata (dormitor, bucatarie, baie, hol, mobila, TV). Dorim o doamna intre 35-50 ani, serioasa, de incredere, nefumatoare, fara obligatii. Solicitam recomandari, analize medicale, cazier, eventual permis auto. Program flexibil si salariu negociabil. Tel: 0732011400

detalii

Menajera tanara
Pentru clientul nostru din Canada, cautam o domnisoara cu aspect fizic placut, pentru menaj si gatit usor, calcat, masaj, manichiura etc. Dispusa sa se imbrace intr-un costum de french maid. Minim engleza conversational. Pentru a aplica trimiteti CV (de preferat in Engleza) cu poza la adresa recruiting133@gmail.com. Va rugam sa specificati la subiect jobul pentru care aplicati: „Menajera”.

detalii

Servicii menaj, gatit , aprovizionare
Ofer servicii menaj usor, gatit, aprovizionare, 1-2 zile pe saptamana, tel 0721328950, 021/3247928.

detalii

caut o bona/menajera
caut o bona si menajera (spalat,calcat etc.), persoana calda si rabdatore cu copiii, care sa ii poata invata ceva, responsabila, organizata, harnica, care poate tine casa ca la casa ei; persoana va fi flexibila cu orele de munca.colaborare este pe termen lung,rog seriozitate program intre 12:00-21:00 flexibil; 6-8 ore/zi 4 zile in intervalul Luni – Vineri + o zi din weekend 0741784003 anna

detalii

Caut menajera
Caut o doamna care sa faca curat, cumparaturi, mancare de regim, un pic de masaj la picioare si din cand in cand sa iasa si cu mama pe afara. Program flexibil, l-v 4-6 ore + o masa pe zi, iar in zilele de sarbatoare din cursul saptamanii 1-2 ore de lucru. Salariu 800 lei. Rog seriozitate!

detalii

Menajera part-time pentru firme
Doamna casatorita , 1 copil , varsta 44 ani , curata , muncitoare ,serioasa .In momentul de fata fac menaj la o societate o data pe saptamana respectiv vinerea 1h si 30min . Caut post de munca similar pentru celelalte zile din saptamana . Rog seriozitate . Va multumesc .

detalii

ofer servicii menaj
Am 46 ani,sant din provincie ,ofer servicii de curatenie,calcat,spalat,gatit daca e cazul.Am lucrat in domeniul comert(vanzatoare,lucrator gestionar,sef de unitate,casierie,secretariat,evidenta contabila primara}si in ultimii 4 ani ajutor bucatar.Rog seriozitate si ofer .Pentru mai multe detalii va rog sunati . tel o760113520.Numai intern.

detalii

imi ofer serviciile ca menajera sau bona,detin referinte deosebite
Doamna serioasa,42 ani,discreta,harnica,dedicata,cu experienta in menaj si babysitting in Elvetia - familie cu 4 copii (lucrez si in prezent insa vreau sa revin acasa) doresc angajare pe termen lung la o familie cu maxim doi copii (varste peste 4 ani).Programul il putem stabili de comun acord. Ofer servicii de menaj,sofat,dus/adus copii la/de la gradinita/scoala,cumparaturi pentru familie,gatit,spalat,calcat,in general tot ce tine de activitatea de menaj intr o casa. Ofer seriozitate si respect si pretind acelasi lucru. Faptul ca lucrez intr o familie de elvetieni (pot aduce referinte)ca om bun la toate,constituie un atu,un job in Elvetia se obtine foarte greu. Doresc sa fiu contactata numai pe email(costul apelurilor telefonice fiind mare). Adresa email: florinatina@gmail.com Pot da interviu pe Skype. Va multumesc anticipat pentru timpul acordat!

detalii

job permanent
Caut menajera,interna,nefumatoare,fara obligatii.Plata serviciilor se va stabili la interviu.

detalii

Inapoi    pagina 6 din 28    Inainte

© 2009 - Menajera.Ro