Oferte Cereri Membri

Oferte Menajere

Caut Menajera!!!!
Caut menajera cu experienta pe posturi similare. Program de lucru full time, de luni- vineri, in intervalul 12. 00- 20. 00. Locatia este in Bucuresti, sector 1, in apropierea statiei de metrou Aurel Vlaicu.

detalii

Menajera
Ofer servicii de menaj, atat pentru vile cat si apartamente, experienta in domeniu de 5 ani,pot lucra in zona Bucuresti si Ilfov.

detalii

menaj
tanara 28 ani casatorita,un copilas de 5 ani caut urgent un job in acest domeniu...2-3 zile pe saptamana calcat,spalat si curatenie.Caut si ofer seriozitate,multumesc...va rog sa apelati doar daca sunteti interesati 0786887360

detalii

Cautam tanara serioasa cu referinte pentru menaj
Cautam tanara serioasa cu referinte pentru menaj pensionar din Bucuresti, ofer in schimb locuinta, spalat, curatenie, gatit, 4 ore pe zi.

detalii

Bona in Confort City
Angajam bona pentru un copil de 3,5 ani, persoana tanara, jucausa, cu experienta ca bona, care sa locuiasca in apropiere (Berceni, Vitan, Popesti Leordeni). Zona: Confort City (langa Autovit Vitan), program: 08:30-17:30 (L-V), salariu: 1200 lei. Telefon: 0732.747.692 / 0761.488.990

detalii

SERVICII PROFESIONALE DE CURATENIE
SERVICII PROFESIONALE DE CURATENIE LA CELE MAI MICI PRETURI.GARANTAT. VA OFERIM SERVICII PROFESIONALE DE CURATENIE,IN CELE MAI MICI DETALII,PT CASE,VILE,APARTAMENTE,SEDII FIRME,SPATII COMERCIALE,MAGAZINE SI ASOCIATII DE PROPIETARI. SERVICII PE BAZA DE ABONAMENT.PENTRU ABONAMENTELE INCHEIATE PANA LA DATA DE 31 MARTIE 2014,BENEFICIATI DE 20% REDUCERE. VA GARANTAM PROFESIONALISM,INCREDERE SI PROMTITUDINE. PENTRU OFERTE SI DETALII NE GASITI:0786994259,0720122080 FACEBOOK:CURATCURATENI-CLEANING.

detalii

menaj
Caut Fata pt calcat si menaj usor zona Daumesnil, 6 ore pe saptamâna. recrutsab75@gmail.com

detalii

sunt menajera cu experienta de 20 de ani
caut sa fac menaj urgent 2-3 zile pe saptamana,calc rufe,fac curat,sterg praf,spal rufe si tot ce tine de menajul casei insa nu doresc sa fac mancare doresc o familie serioasa.pret pe o zi de munca 120 ron multumesc

detalii

Menajera
Lucrez in domeniu menajera de 4 ani la o familie in loc Corbeanca, si doresc sa gasesc de lucru in zilele de Marti si Sambata .

detalii

caut menajera pentru cimpulung muscel
Oferta buna de plata, determinanta este seriozitatea, se acorda interviu.

detalii

menajera caut de lucru
sant o persoana curata,discreta,serioasa,punctuala,7 ani de experienta in tara si strainatate.

detalii

menaj
locuiesc in Bucuresti sector 5, am 42 ani, casatorita, 2 copii, doresc sa muncesc. ofer servicii de menaj (curatenie, spalat, calcat) L-V sau de 2-3 ori pe sapatamana, intre orele 17-22, de preferat in sectoarele 3, 4 si 5

detalii

MENAJERA INTERNA
Familie din Mogosoaia angajam menajera in regim intern, pe termen lung, cu varsta cuprinsa intre 45-55 ani, buna gospodina, priceputa la gatit,fire vesela, atenta, aspect fizic placut, iubitoare de copii ,plante, animale, cu 2 weekend-uri libere/luna.

detalii

Bona/Menajera
Am 37 de ani, sunt casatorita, am o fetita de 3 ani jumate si sunt interesata sa lucrez ca bona sau menajera. Am experienta cu copii si am facut si menaj la o familie din Bucuresti. Sunt o persoana curata, disciplinata si corecta. Cunosc limba engleza bine conversational si franceza la nivel incepator conversational.

detalii

ofer menaj , curatenie generala pentru familii .
Dna Sofia, 40 de ani casatorita ,nefumatoare fara vicii ,2 copii mari ;Ofer menaj : curatenie generala , calcat ,spalat . Menaj 1/zi sau 2-3 zile pe saptamana . program 6/8 h pe zi, discutabil. zone : statie de metrou. Rog seriozitate , 1 Octombrie 2013 tel :076 549 4389

detalii

Ofer servicii menaj/bona/bucatar/ingrijitoare in regim intern/extern
Doamna serioasa, 55 ani, imi ofer serviciile pentru menaj/bona/bucatar/ingrijitoare in regim intern sau extern de 2-3 ori pe saptamana la persoane fizice sau juridice. Profesionalismul abordarii jobului alaturi de seriozitatea, cinstea si meticulozitatea care ma caracterizeaza intarite de experienta de peste hotare sper sa identifice ca persoana de care aveti nevoie in gospodarie sau companie. Pentru stabilirea detaliilor si mai multe informatii ma puteti contacta la telefon 0746.308.006. Doresc o colaborare pe termen lung. Exclus intermediari si agentii de recrutare a fortei de munca.

detalii

Menajera part-time .
5 ani de experienta, caut de lucru în Bucuresti sector 2 , ca menajera part-time . 0785512290

detalii

Selectionam personal pentru curatenie si menaj
Selectionam personal pentru curatenie si menaj locuinte persoane particulare. Colaborarea este ocazionala - în functie de nevoile clientului. Plata este de 7..15 lei/ora în functie de experienta si onorarea cu succes a comenzilor. Puteti aplica trimitând atasat urmatoarele: - O prezentare personala detaliata. - CV în limba româna cu adresa si nr. dvs. de telefon. - 2..3 foto personale. Atentie: mentionati pretentiile dvs. salariale (lei per ora). Numai aplicantii care întrunesc cerintele de mai sus vor fi contactati.

detalii

oferta menaj
doamna serioasa, 42 ani, casatorita, 2 copii, ofer servicii menaj (sectorul 4- 5)

detalii

Oferta Menaj
Doamna serioasa 42 de ani, casatorita ofer servicii menaj.

detalii

Inapoi    pagina 6 din 24    Inainte

© 2009 - Menajera.Ro