Oferte Cereri Membri

Oferte Menajere

Servicii menaj, gatit , aprovizionare
Ofer servicii menaj usor, gatit, aprovizionare, 1-2 zile pe saptamana, tel 0721328950, 021/3247928.

detalii

caut o bona/menajera
caut o bona si menajera (spalat,calcat etc.), persoana calda si rabdatore cu copiii, care sa ii poata invata ceva, responsabila, organizata, harnica, care poate tine casa ca la casa ei; persoana va fi flexibila cu orele de munca.colaborare este pe termen lung,rog seriozitate program intre 12:00-21:00 flexibil; 6-8 ore/zi 4 zile in intervalul Luni – Vineri + o zi din weekend 0741784003 anna

detalii

Caut menajera
Caut o doamna care sa faca curat, cumparaturi, mancare de regim, un pic de masaj la picioare si din cand in cand sa iasa si cu mama pe afara. Program flexibil, l-v 4-6 ore + o masa pe zi, iar in zilele de sarbatoare din cursul saptamanii 1-2 ore de lucru. Salariu 800 lei. Rog seriozitate!

detalii

Menajera part-time pentru firme
Doamna casatorita , 1 copil , varsta 44 ani , curata , muncitoare ,serioasa .In momentul de fata fac menaj la o societate o data pe saptamana respectiv vinerea 1h si 30min . Caut post de munca similar pentru celelalte zile din saptamana . Rog seriozitate . Va multumesc .

detalii

ofer servicii menaj
Am 46 ani,sant din provincie ,ofer servicii de curatenie,calcat,spalat,gatit daca e cazul.Am lucrat in domeniul comert(vanzatoare,lucrator gestionar,sef de unitate,casierie,secretariat,evidenta contabila primara}si in ultimii 4 ani ajutor bucatar.Rog seriozitate si ofer .Pentru mai multe detalii va rog sunati . tel o768989046.Numai intern.

detalii

imi ofer serviciile ca menajera sau bona,detin referinte deosebite
Doamna serioasa,42 ani,discreta,harnica,dedicata,cu experienta in menaj si babysitting in Elvetia - familie cu 4 copii (lucrez si in prezent insa vreau sa revin acasa) doresc angajare pe termen lung la o familie cu maxim doi copii (varste peste 4 ani).Programul il putem stabili de comun acord. Ofer servicii de menaj,sofat,dus/adus copii la/de la gradinita/scoala,cumparaturi pentru familie,gatit,spalat,calcat,in general tot ce tine de activitatea de menaj intr o casa. Ofer seriozitate si respect si pretind acelasi lucru. Faptul ca lucrez intr o familie de elvetieni (pot aduce referinte)ca om bun la toate,constituie un atu,un job in Elvetia se obtine foarte greu. Doresc sa fiu contactata numai pe email(costul apelurilor telefonice fiind mare). Adresa email: florinatina@gmail.com Pot da interviu pe Skype. Va multumesc anticipat pentru timpul acordat!

detalii

job permanent
Caut menajera,interna,nefumatoare,fara obligatii.Plata serviciilor se va stabili la interviu.

detalii

Angajez Menajera
Angajez menajera, full time, in zona Cotroceni,salariu 400 EURO, harnica, energica, aspect fizic placut, cu posibilitate de program prelungit. Selectarea candidatelor se face astfel: Trimite CV+POZA pe adresa georgiana.neagu@galaxyimob.ro si vei fi sunata.

detalii

Caut menajera regim intern
Barbat de 58 ani cauta ca menajera-governanta o femeie de 30/45 ani serioasa, placuta, supla, simpatica, comunicativa, nefumatoare si preferabil fara obligatii pentru intretinere casa, menaj si gatit la 15 km din Focsani. Regim intern cu 2 weekend-uri libere pe luna, camera proprie, masa, 1600ron.

detalii

Menajera ( adventista ) -zona Ilfov,Bucuresti
Doamna serioasa,cu experienta, ofer menaj pentru case, vile, birouri in zona Ilfov si Bucuresti. La cerere pot oferi recomandari.

detalii

menajera
imi ofer servicii ca menajera,am experienta in domeniu.pot aduce si recomandari.am 38ani,sint din constanta

detalii

oferta
Doamna serioasa,ofer servicii de menaj,calcat,spalat,curatenie,la familii serioase,1,2,3 zile pe saptamana,100 lei / zi rog seriozitate.0748 979247

detalii

Angajez Menajera Interna
Familie 3persoane dorim sa angajam intern persoana maxim 50 ani ,nefumatoare,comunicativa si fara obligatii pentru intretinere casa,menaj si gatit. Oferim casa,masa si 1500ron.-0722110710

detalii

menajera cu experienta
Doamna tanara 30 de ani,in putere,energica,organizata,punctuala,onesta,cu experienta in menaj 8 ani,iin Spania,in vile,case,apartamente si hotel ,ma ofer pt tot ce inseamna menaj:curatenie generala-aspirat,batut covoare,curatenie si igieneziare baie si bucatarie,sters praf mobila ,corpuri de iluminat si alte decoratiuni,spalat geamuri si rulouri,curatenie poduri si intretinere:spalat vase,haine,calcat salat pardoseala,udat florile. Iubitoare de animale. Stiu sa folosesc un aspirator Kirbi cu toate accesoriile lui,masina de spalat rufe,masina de uscat rufe,masina de spalat vase,statie de calcat,mop cu aburi Program part-time,full-time in Bucuresti,Mogosoaia,Buftea.

detalii

Menajera
Doamna serioasa , 52 de ani , doresc sa fac menaj 2-3 zile pe saptamana zona Bucuresti. Tel : 0728.479.930

detalii

Caut femeie exclusiv pt calcat
Caut femeie exclusiv pentru calcat camasi barbatesi calcate la dunga,zona tineretului 1 pe sapt la alegere de d-nv 4 5 ore se poate oferi 50 lei negociabil in functe de performante Pretentii foarte mari la calcat nu suna-ti daca nu sunteti sigure termen nelimitat 0766 502 203

detalii

Angajez menajera si bona
Familie de intelectuali cu 2 copii prescolari angajam menajera si bona, program de lucru luni-vineri 07.30-16. Atributii: condus copii la gradinita si scoala, menaj, gatit ocazional, adus si supraveghere copii dupa ora 13. Cerinte: varsta 40-50 ani, absolventa studii medii, punctuala, dinamica, experienta anterioara, referinte, capacitate buna de comunicare si adaptate la cerintele familiei, persoana interesata de angajare pe termen lung. Salariu: 1500 RON.Zona: Piata Romana. Relatii pe email zenitamed@yahoo.com

detalii

Menajera part-time
Tanara,ordonata,serioasa,cu experienta in domeniu ,doresc sa lucrez part-time,4ore pe zi doar in Slatina,Olt.

detalii

MENAJERA
Familie angajam menajera in zona Militari-Rosu (Chiajna). Persoana serioasa, buna gospodina, priceputa la gatit, atenta la detalii, iubitoare de copii. Experienta si recomandarile sunt obligatorii. Program L-V 4 ore/zi sau 3 zile pe saptamana (luni, miercuri si vineri) 6 ore/zi. Salariu atractiv, negociabil in functie de competente.

detalii

Ajutor menaj
Ajutor în menaj Persoana particulara tînara îmi ofer servicii de ajutor în menaj si bucatarie . dupa orele de dupa amiaza în cursul saptamînii si sîmbata toata ziua . ofer seriozitate si confidentialitate . contactati-ma ; 0765542391

detalii

Inapoi    pagina 6 din 28    Inainte

© 2009 - Menajera.Ro