Oferte Cereri Membri

Oferte Menajere

curatenie accesibila pentru orice buzunar
Firma de curatenie oferim servicii de curatenie la preturi accesibile pentru orice buzunar, atat in Bucuresti cat si in Ilfov! Produse profesionale de curatenie, personal bine instruit! Oferim servicii de curatenie si cu produsele clientului.

detalii

Fac curatenie part-time.in garsoniere,apartamente.in sect.3
Baiat tanar,muncesc cu ziua,ingrijire locuinta,curte,gradina,curatenie menaj,carat-mutat,diverse munci,in zona.piata muncii.sos mihai bravu,spitalul victor babes,str gheorghe petrascu,str stefan s.nicolau,str ion tuculescu,baba novac,camil ressu,dristor,str liviu rebreanu,piata ramnicu sarat,diferite zone.din sect.3

detalii

Menajera profesionista
Menajera profesionista Doamna educata ,serioasa ,cu abilitati de foarte buna gospodina,49 ani, vorbitoare de engleza,franceza,rusa, decenta , atenta la detalii, fara antecedente penale, nefumatoare , curatenie la nivel profesionist, calcat, gatit, mese de protocol, aranjamente florale, caut colaborari cu familii deosebite cu plata la zi pentru menaj vila. Preturi : vila parter + etaj = 250 lei, vila parter + etaj + mansarda = 300 lei/zi la program de 8 ore +decontare transport. Aceste preturi pot varia in functie de gradul de murdarie.

detalii

menajera
Ofer servicii de cura?enie par time experien?a în domeniu 12 ani! Cer ?i ofer seriozitate! disponibilitate ?i în week-end!

detalii

SERVICII MENAJ
OFER SERVICII DE CURATENIE GENERALA SI INTRETINERE. OFER SI ROG SERIOZITATE. SALARIU NEGOCIABIL. CLAUDIA. 0762118767.MULTUMESC.

detalii

menajera
Caut de munca ca menajera par time experien?a în domeniu 12 ani!Lucrez ?i în week-end!

detalii

Menaj
Tanar,fac menaj rog zone apropiate,sect.2/3 zilnic, o zi pe saptamana, 1/2 zile pe saptamana;

detalii

menajera
Doresc sa lucreze ca menajera,par time dupa ora 14 00 am experien?a în domeniu 12 ani!

detalii

Servicii de curatenie si menaj
Baiat tanar,fac curatenie si menaj rog zone apropiate,sect.2/3 si 1.

detalii

Baiat tanar,ingrijesc locuinta,fac curatenie si menaj
Tanar,ingrijesc locuinta,curte,gradina,casa,apartament,vila,garsoniera,duplex. fac curatenie si menaj prestez munca cu ziua; o zi pe saptamana 1/2 zile pe saptamana doresc cu plata la zi,(negociabil) prefer sector 2-3 si 1

detalii

Tanar,prestez munca cu ziua.doresc cu plata la zi;
Baiat tanar,prestez munca cu ziua.doresc cu plata la zi; ajut la munci si treburi,carat-mutat fac curatenie si menaj,ingrijesc locuinta,casa,curte,gradina.diverse;etc. (fara constructii) prefer sector: 2-3 si 1

detalii

Ofer servicii de curatenie si menaj,ingrijire locuinta,ajut persoane.
Baiat tanar,fac curatenie si menaj,locuinta,casa,curte,gradina,carat-mutat.spalat vase,geamuri,sters praful.diverse;etc.zilnic, o zi pe saptamana 1/2 zile pe saptamana doresc cu plata la zi,(negociabil) doar in sector 2-3 si 1 ajut persoane.

detalii

Curatenie casa,execut munci,prestez munca.in sect.2-3
Baiat tanar,execut munci,prestez munca cu plata la zi;in sect.2-3 (fara constructii) ajutor gospodarie,casa,curte,gradina,locuinta,ingrijire,carat-mutat,menaj,curatenie.diverse;etc.

detalii

Fac curatenie si menaj part-time.in sector 3 piata muncii,decebal,baba novac,dristor.
Baiat tanar,fac curatenie si menaj part-time.in zona piata muncii,decebal,baba novac,dristor,diverse;etc.in sector 3 prestez munca cu ziua; zilnic, o zi pe saptamana 1/2 zile pe saptamana doresc cu plata la zi,(negociabil)

detalii

Baiat,ajut Doamna in gospodarie,prestez munca cu ziua;
Baiat tanar,ajut Doamna in gospodarie,prestez munca cu ziua;ajut la munci si treburi,carat-mutat,fac curatenie si menaj,ingrijesc locuinta,casa,curte,gradina.diverse;etc. doresc cu plata la zi,(negociabil) prefer sector: 2-3 si 1

detalii

Tanar,fac menaj si curatenie,ingrijesc locuinta.
Baiat tanar,fac menaj si curatenie,ingrijesc locuinta.zilnic, o zi pe saptamana 1/2 zile pe saptamana doresc cu plata la zi,(negociabil) prefer sector: 2-3 si 1 rog seriozitate!

detalii

ADMINISTRATOR DE PROPRIETATE
Doamna cu experienta bogata in domeniul serviciilor de curatenie , in domeniul constructiilor si al protocolului,imi ofer serviciile pentru administrarea unui proprietati(casa de vacanta din tara sau strainatate) pentru familii ce detin mai multe .Sarcini : intretinerea proprietatii atat din punct de vedere functional, cat si al curateniei, completarea stocurilor alimentare sau nealimentare, gatit, calcat,spalat ,supervizarea tuturor lucratorilor ce intretin proprietatea, plata facturilor,pregatirea si organizarea meselor de protocol precum si mentinerea proprietatii in starea de a primi oricand oaspeti,etc.

detalii

Ofer servicii de calcat
Doamna buna gospodina, serioasa,atenta la detalii, ofer servicii de calcat la domiciliul clientului. Pret/ora de calcat = 30 lei. Se lucreaza minim 4 ore.

detalii

menajera
ofer menaj pt familii in zilele de week-end(sambata si duminica)Prefer zonele ''Gara Basarab''dar nu exclud si celalalte zone.Ofer si doresc seriozitate.Multumesc.

detalii

menajera
ofer menaj pt familii in zilele de week-end(sambata si duminica)Prefer zonele ''Gara Basarab''dar nu exclud si celalalte zone

detalii

Inapoi    pagina 1 din 41    Inainte
© 2009 - Menajera.Ro