Oferte Cereri Membri

Oferte Menajere

Menaj
Casatoria cu 2 copii caut loc de munca ca menajera. Sunt o persoana entuziasta dinamica amuzanta curata organizata punctuala. Rog seriozitate.

detalii

menaj
ofer serbici de menaj par time experien?a în domeniu 12 ani!

detalii

Menajera profesionista
Menajera profesionista Doamna educata ,serioasa ,cu abilitati de foarte buna gospodina,49 ani, vorbitoare de engleza,franceza,rusa, decenta , atenta la detalii, fara antecedente penale, nefumatoare , curatenie la nivel profesionist, calcat, gatit, mese de protocol, aranjamente florale, caut colaborari cu familii deosebite cu plata la zi pentru menaj vila. Preturi : vila parter + etaj = 250 lei, vila parter + etaj + mansarda = 300 lei/zi la program de 8 ore +decontare transport. Aceste preturi pot varia in functie de gradul de murdarie.

detalii

SERVICII MENAJ
OFER SERVICII DE CURATENIE GENERALA SI INTRETINERE. OFER SI ROG SERIOZITATE. SALARIU NEGOCIABIL. CLAUDIA. 0762118767.MULTUMESC.

detalii

ADMINISTRATOR DE PROPRIETATE
Doamna cu experienta bogata in domeniul serviciilor de curatenie , in domeniul constructiilor si al protocolului,imi ofer serviciile pentru administrarea unui proprietati(casa de vacanta din tara sau strainatate) pentru familii ce detin mai multe .Sarcini : intretinerea proprietatii atat din punct de vedere functional, cat si al curateniei, completarea stocurilor alimentare sau nealimentare, gatit, calcat,spalat ,supervizarea tuturor lucratorilor ce intretin proprietatea, plata facturilor,pregatirea si organizarea meselor de protocol precum si mentinerea proprietatii in starea de a primi oricand oaspeti,etc.

detalii

Ofer servicii de calcat
Doamna buna gospodina, serioasa,atenta la detalii, ofer servicii de calcat la domiciliul clientului. Pret/ora de calcat = 30 lei. Se lucreaza minim 4 ore.

detalii

menajera
ofer menaj pt familii in zilele de week-end(sambata si duminica)Prefer zonele ''Gara Basarab''dar nu exclud si celalalte zone.Ofer si doresc seriozitate.Multumesc.

detalii

menajera
ofer menaj pt familii in zilele de week-end(sambata si duminica)Prefer zonele ''Gara Basarab''dar nu exclud si celalalte zone

detalii

menajera
Ofer menaj pt familii in zilele de sambata si duminica

detalii

menajera
Ofer menaj pt.familii in zilele de sambata si duminica .Rog si ofer seriozitate.

detalii

menajera
Ofer menaj pt.familii in zilele de sambata si duminica .Rog si ofer seriozitate.

detalii

Menajera, caut loc de munca
Doamna la 57 de ani,cu experienta si recomandari.Sunt o persoana serioasa,corecta,muncitoare,de incredere si cu spirit organizatoric.Ofer servicii de menaj unei familii, o data pe saptamana (luni). Mentionez ca in celelalte zile lucrez la alte familii. Nume:Chira Elena, telefon:0724008330.

detalii

Angajam menajera
Societate comerciala cu sediul in Mogosoaia angajam menajera pentru curatenie sediu firma. Programul poate fi 8 ore sau partial , de luni pana vineri Pentru relatii va rugam sa sunati la tel 0724.506.483

detalii

SERVICII MENAJ
OFER SERVICII DE CURATENIE GENERALA SI INTRETINERE.SALARIU NEGOCIABIL.OFER SI ROG SERIOZITATE.MULTUMESC. CLAUDIA 0762118767

detalii

MENAJERA
Angajez menajera interna sau cu program de 1 zi cu 1 zi libera, spalat, calcat, curatenie vila Snagov.

detalii

Menajera/bona part time si on call 7/7
Persoana educata si voioasa, empatica cu fiintele insufletite in general, 55 ani perfect sanatoasa, vegetariana, mamica de motanei seniori, nefumatoare, fizic atletic, cu sim? dezvoltat al umorului ca antidot la realitate, absolventa liceu filo-istorie, cu experienta in design vestimentar dobândita inainte de 1989 în centrele de creatie vestimentara existente pe atunci si ulterior ca freelancer: proiectare, executie si restaurare iar in prezent social media manager si social presence management consultant, calma, discreta, rezistenta ridicata la stres, putere de munca exponential crescanda, cu experienta si cunostinte avansate de operare PC, multitasking mindset, atenta la detalii concomitente si fin psiholog intuitionist de inteligenta emotionala, peace maker nativ, descurcareata in situatii grave,delicate sau neprevazute, punctuala, vorbitoare de limba engleza(americana), franceza, italiana, ofer de bunavoie si nesilita de circumstante servicii de menaj cu sau fara instructiuni precise avand un instinct dezvoltat si o gandire sinergic-sistemica: curatenie generala si/sau de intretinere (pardoseli, pereti, tavane, binale, grupuri sanitare, bucatarii, etc., balcoane, gradina, curatat covoare – aspirat + vanish carpet), gatit, calcat si reparat haine si alte rufe, spalat caini, pisici, si supraveghere copii si/sau bunici, inclusiv catelusii si/sau pisiceii familiei pe langa alte vietuitoare existente daca e cazul dar nu neaparat fara a neglija plantele (udat, intretinut). Orar: luni – vineri dar nu cu ritmicitate constanta, poate fi de 1 – 2 ori pe saptamana, 2, 3, 4, 5 ore si/sau doar in weekend, tarif estimativ 25 lei ora in cursul saptamanii si 30 lei ora in weekend, de preferat dar nu obligatoriu sectoarele 1, 2, 3, multumesc cu consideratie si sa auzim de bine :)

detalii

SERVICII MENAJ
OFER SERVICII DE CURATENIE GENERALA SI INTRETINERE. SALARIU NEGOCIABIL.OFER SI ROG SERIOZITATE. CLAUDIA 0762118767.MULTUMESC.

detalii

Cautam menajera pentru familie in zona Pipera (Voluntari)
Familie ce locuieste in zona Pipera (Voluntari) cauta menajera pentru curatenie in casa si gatit. Program full-time / part-time. Detalii la telefon: 0733 973 060

detalii

menajera
Caut de munca ca menajera par time experien?a în domeniu, 12 ani cer ?i ofer seriozitate!Disponibilitate ?i în week-end!

detalii

Menajera profesionista
Doamna educata ,serioasa ,cu abilitati de foarte buna gospodina,49 ani, vorbitoare de engleza,franceza,rusa, decenta , atenta la detalii, fara antecedente penale, nefumatoare , curatenie la nivel profesionist, calcat, gatit, mese de protocol, aranjamente florale, caut colaborari cu familii deosebite cu plata la zi pentru menaj vila. Preturi : vila parter + etaj = 250 lei, vila parter + etaj + mansarda = 300 lei/zi la program de 8 ore +decontare transport. Aceste preturi pot varia in functie de gradul de murdarie.

detalii

Inapoi    pagina 4 din 42    Inainte
© 2009 - Menajera.Ro